Rochii Cristallini in nuante de crem si bej, o alegere delicata si eleganta

Intr-un top al celor mai populare culori din vestimentatia feminina, nuantele de crem si bej se lupta pentru o pozitie cat mai buna, alaturi de mult mai celebrele negru si rosu. Feminine, usor de asortat si adecvate unei game largi de evenimente, cele doua nuante delicate ce se regasesc si in rochiile Cristallini vor fi cu siguranta pe placul unui numar mare de reprezentante ale sexului frumos.

Aceste doua culori se potrivesc din plin tinerelor romantice, care pot alege accesorii in aceleasi nuante, pastrand o pata de culoare in luciul de buze. O abordare mai indrazneata se va regasi in accesorii viu colorate, care sa evidentieze si mai mult frumusetea rochiei. La randul lor, doamnele vor fi incantate de rochiile in diverse nuante de crem sau bej, care sunt rafinate, elegante si confera o nota de distinctie.

Desi o rochie crem sau bej se va potrivi cel mai bine unei satene sau unei brunete pentru un contrast reusit, blondele si roscatele vor fi placut surprinse sa observe ca aceasta culoare nu face altceva decat sa le accentueze tenul si nu sa-l estompeze, cum s-ar fi crezut. Iar, daca simplitatea culorii nu este suficienta uneori pentru a straluci, croiala spectaculoasa a rochiilor crem sau bej de la Cristallini si aplicatiile atent cusute sunt suficient de convingatoare pentru a va face sa alegeti rochiile noastre.

Comentarii