Rochii Cristallini cu un umar gol – intre senzualitate si mister

Feminine si incitante, rochiile cu un umar gol care sunt extrem de populare in randul celebritatilor de la Hollywood le cuceresc incet-incet si pe doamnele si domnisoarele din Romania, care isi pot etala cu aceste minunate creatii atat latura senzuala, cat si pe cea misterioasa. Rochiile CRISTALLINI imbina cele doua caracteristici mentionate, cu care ne place sa jonglam destul de des, si au toate sansele sa devina vedetele evenimentului la care suntem invitate.

Ceea ce face ca aceste rochii sa fie deosebite este combinatia dintre clasic si indraznet, interpretata de umarul dezgolit si de cel imbracat. Ca mijloc de accentuare a acestei interesante croieli s-au folosit aplicatiile alcatuite din pietre sau strasuri, in aceeasi nuanta sau intr-o culoare contratanta, care pun si mai mult in valoare frumusetea rochiei. In completarea motivelor decorative aplicate pe rochie vine materialul delicat din care sunt confectionate aceste piese vestimentare de efect, sifonul si voalul de matase fiind printre cele mai utilizate tesaturi folosite in crearea lor.

Rochiile cu un umar decoperit le avantajeaza si pe doamnele si domnisoarele cu bust generos, care vor fi mai relaxate in abordarea unei rochii cu un tipar de felul acesta, datorita umarului cu aspect de bretea lata, care sustine perfect corsajul si ne ajuta sa ne simtim bine pe tot parcursul evenimentului, fara emotie.

Comentarii