Rochii rosii Cristallini – pasiune si senzualitate

Cand vrem sa fim ingenue imbracam ceva pastelat. Cand jucam rolul misterioasei alegem o rochie neagra, semi-opaca. Dar cand vrem sa fim seducatoare si pasionale imbracam o rochie rosie. Cu o varietate mare de nuante, rochiile rosii de la Cristallini aduc acea doza necesara de seductie si dorinta, reusind sa captiveze instant.

Cele care au evitat pana acum sa isi cumpere o rochie rosie tocmai pentru ca nu au stiut ce nuanta de rosu li se potriveste cel mai bine au la dispozitie mai multe variante coloristice, dintre care cu siguranta cel putin una va fi preferata. Rosu ca focul, rosu coraisau rosu ca un pahar de vin mediteranean, toate nuantele acestei culori pline de viata se regasesc in rochiile noastre.

Din matase sau sifon, cu linii minimaliste sau cu croieli mai complicate si insotite de aplicatii festive, sugestiile Cristallini vor capta atentia unei palete largi de iubitoare de frumos. Totodata, sub forma rochiilor lungi sau a celor cambrate pe corp care accentueaza formele voluptoase, sau a rochiilor baby-doll ce lasa sa se ghiceasca conturul trupului, indemnand la visare, toate propunerile Cristallini in aceasta culoare fierbinte isi vor gasi stapanele fara indoiala.

Comentarii