Rochiile Cristallini, perfecte pentru mame si nase la petrecerea de botez

Vara nu este doar sezonul nuntilor, ci si al botezurilor, iar crestinarea noului membru al familiei este o buna ocazie pentru nase si mame sa fie la fel de importante in cadrul acestui eveniment ca micul protagonist.

Daca in cazul petrecerii de nunta fastul este premisa de la care se pleaca in alegerea tinutelor, la un botez vestimentatia poate fi nu numai spectaculoasa, ci si discreta, in functie de amploarea organizarii. Cristallini ofera solutii vestimentare adecvate situatiilor formale si informale, fiind de un real ajutor pentru nase, dar mai ales pentru mamele aflate intr-un permanent contratimp in aceasta perioada.

Nasele de botez si proaspetele mamici au ca variante pentru ziua crestinarii celui mic rochii lungi, elegante, pentru un botez cu invitati numerosi, care se va prelungi tarziu in noapte, sau rochii midi de zi, pentru o reuniune restransa, la care iau parte doar familia si prietenii apropiati.

Culorile pot fi neutre, precum roz prafuit sau crem sidefat, potentate de accente de dantela, paiete sau pietre, dar si aprinse, precum mov, albastru sau rosu. La fel de sigura este si rochia neagra, acea „little black dress” care se pliaza oricarui fel de eveniment si care ne scoate din incurcatura atunci cand suntem nehotarate in privinta vestimentatiei de petrecere.

Ceea ce o face deosebita, insa, este croiala si textura materialului, calitati de care se bucura toate rochiile Cristallini.

Comentarii