Rochii Cristallini pentru nase elegante

Daca noaptea nuntii voastre a trecut prea repete, vestea cea buna este ca va puteti lua revansa atunci cand veti fi intr-un alt rol emotionant, dar mai putin solicitant, si anume rolul de nasa.

Pe langa toate amanuntele ce trebuie puse la punct alaturi de miri inainte de marele eveniment, alegerea tinutei deosebite care va distinge nasa de restul invitatilor este un lucru la fel de important.

Cristallini va ajuta sa va gasiti rochia de nasa care sa se potriveasca perfect atat personalitatii dumneavoastra, cat si evenimentului in sine. Rochiile lungi, croite amplu din voal sau saten de matase, intr-un clos ce te face sa nu mai iesi din faldurile materialului pretios, cu detalii de sarbatoare, de genul paietelor, aplicatiilor cu pietre sau dantela, sunt prima optiune pentru orice nasa care vrea sa fie la inaltime pe parcursul intregii zile.

Pentru un look cat mai eteric se pot alege rochiii din tulle sau sifon, usoare si imperceptibile, care va permit pastrarea aceleiasi posturi fericite de la inceputul si pana la sfarsitul nuntii. Notele de feminitate pura sunt date de un umar dezgolit, de un decolteu frumos evidentiat sau de omoplatii ce se intrezaresc misterios cand nasa ii aranjeaza voalul finei sale sau cand se alatura fericitului cuplu pe ringul de dans.

Toate aceste calitati recomanda rochiile Cristallini si ne asigura ca vom avea alaturi de ele o zi de vis!

Comentarii