Rochii cu spatele gol, intre senzualitate si rafinament

Scena tangoului din filmul „Parfum de femeie”, in care oscarizatul Al Pacino danseaza magistral cu o tanara domnisoara, ne-a demonstrat tuturor cat de bine poate sa arate un spate gol in miscare.

Neglijata in detrimentul decolteului sau al picioarelor (mereu pe primele locuri in preferintele reprezentanelor sexului frumos), aceasta parte a corpului feminin poate fi la fel de bine pusa in evidenta ca si bustul sau gambele.
La Cristallini Boutique se gasesc exact rochiile care sa accentueze tocmai aceasta trasatura a corpului, iar variantele sugerate sunt atat pentru cele mai curajoase dintre noi, dar si pentru cele care inca testeaza apa cu degetul.

Fie ca vorbim de rochii care lasa complet spatele la vedere, din materiale pretioase si cu diverse aplicatii, fie ca aducem in prim plan un decupaj mai discret al omoplatilor, in completarea unei rochii diafane, senzualitatea emanata de persoana care poarta o astfel de tinuta nu poate fi negata.

De altfel, popularitatea de care se bucura in ultimul timp pe covorul rosu aceste rochii confirma starea de ultra-glam pe care o confera posesoarei. Totodata, pentru cele cu adevarat indraznete si care vor sa iasa din anonimat exista si rochiile ce au in plus si un slit pe picior, ceea ce face ca surpriza din momentul dansului sa fie cu adevarat spectaculoasa!

Ati purta o rochie cu spatele gol?

Comentarii