Rochii de seara specifice varstei

Rochia de seara  este  piesa  vestimentara nelipsita din garderoba  oricarei femei.Fie ca esti o adolescenta sau o femeie trecuta de prima tinerete trebuie sa ai o rochie care sa te puna in evidenta si sa iti etaleze doar calitatiile.

In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva  modele de rochii in functie de varsta dumneavoastra.

Rochii de seara pentru adolescente

Pentru aceasta categorie de varsta cele mai dragute sunt rochiile tineresti,in culori puternice,iar forma si lungimea rochiei trebuie aleasa in functie de silueta si personalitatea celei care o poarta.Privind aceasta categorie este de preferat sa se evite costumele .

Rochii de seara pentru tinere

Daca faci parte din aceasta categorie poti opta pentru  decolteuri  adanci,rochii indraznete cu spatele gol,fara bretele sau corsete.De preferat ar fi sa iti alegi o rochie tip A-line sau Sirena,acestea evidentiand in general silueta .Lungimea  ramane sa fie aleasa de fiecare dintre voi in functie de preferinte.

Rochii de seara pentru doamne peste 30 de ani

Rochiile clasice,cu un aspect matur si sofisticat si rochiie simple cu accesorii finute sunt alegerile perfecte potrivit acestei categorii de varsta.In ceea ce priveste culoarea rochiei cele mai potrivite sunt cele pastelate.

Rochii de seara pentru persoane trecute de varsta a-2-a

Doamnele de peste 50 de ani  sunt adeptele costumelor de dama. In functie de constructia fiecareia, pot alege fuste lungi, cu o palma peste genunchi si taiouri lungi.Si culoriile predominante sunt negru,gri si culorile pamantii.

 

Comentarii